fbpx

Concurs în școlile din Chișinău. Elevii sunt așteptați să participe la „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”

 Concurs în școlile din Chișinău. Elevii sunt așteptați să participe la „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”
Susține Ecopresa, distribuie!

Elevii din școlile din Chișinău sunt așteptați să participe la concursul de creație „Săptămâna eficienței energetice în școala mea”. Lansată de Agenția pentru Eficiență Energetică, în parteneriat cu Direcția Educație a municipiului Chișinău, competiția are scopul de a promova eficiența energetică și energia regenerabilă în rândul elevilor, de a le oferi elevilor posibilitatea de a contribui la conștientizarea beneficiilor pentru bunăstarea familială și a planetei.

Doritorii de a participa trebuie să realizeze o acțiune de promovare a eficienței energetice și a surselor de energie regenerabilă. De exemplu: o campanie de informare, un mesaj video/filmuleț, o dezbateri, lecție publică, eseu, pictură, jocuri intelectuale, flash-mob, etc.

Elevii trebuie să transmită materialele la adresa de e-mail: info@aee.md, cu mențiunea CONCURS EUSEW, cu indicarea numelui, prenumelui și datelor de contact ale profesorului, dirigintelui sau ale persoanei responsabile.

La concurs sunt așteptate lucrările realizate de un grup de elevi din aceeași clasă sau instituție. Organizatorii menționează că NU se acceptă participarea unei singure persoane.

Concursul se va desfășura pentru două categoriile de vârstă: 6-10 ani și 11- 16 ani, în perioada 25 – 29 octombrie.


Susține Ecopresa, distribuie!